Volleybal Abbenes wil nieuwe leden als verjaarscadeau

De volleybalvereniging van Abbenes, AVVA, viert dit jaar het 60-jarig bestaan maar is tegelijkertijd op sterven na dood. Daar probeert de club iets aan te doen: iedereen mag de rest van het seizoen gratis komen volleyballen.

De oudste vereniging van Abbenes heeft nog dertien leden. Daar is een wedstrijdje mee te spelen, maar dan moeten er wel twaalf aanwezig zijn. De meeste speelavonden is dat niet het geval.

AVVA is daarom op zoek naar drie of vier enthousiaste nieuwe leden die op donderdagavond van 20 tot 22 uur willen volleyballen in de gymzaal aan de Langerak 42, naast basisschool De Tonne.

Willen sporten, enige ervaring met het volleybalspel of op zijn minst balgevoel; meer wordt niet gevraagd voor het gemengde recreantenteam.

Het bestuur en de vrijwilligers van de club hebben een flyer verspreid in Abbenes en het grootste deel van het vlakbij gelegen Lisserbroek. Van dat dorp heeft AVVA iets te verwachten voor de toekomst, want daar is al flink wat nieuwe woningbouw gekomen en er gaat de komende jaren nog veel meer worden gebouwd.

De hoop is dat AVVA, dat ’dolgraag wil blijven bestaan’, de tijd krijgt om daarvan te profiteren.

Wie lid wil worden of eens een balletje wil meeslaan met de volleyballers, kan informatie vragen bij Jos Elst (0252-230040) en John van den Berg (06-10449091).

Wil je niks missen van Haarlems Dagblad? Like ons dan op Facebook!

Het laatste nieuws