Politie zoekt getuige mishandeling in Haarlem

Politie zoekt getuige mishandeling in Haarlem

De politie is op zoek naar getuigen of de betrokkene van een mishandeling die plaatsvond op donderdag 13 april in het Noordersportpark aan de Mr. Jan Gerritszlaan in Haarlem.

Rond kwart over vier liep een 67-jarige vrouw uit Haarlem met haar hondje in het park. Toen zij een andere hondenbezitster tegen kwam werden beide honden losgelaten om te kunnen spelen. Volgens het slachtoffer kwamen de honden op een bruggetje een man op een fiets tegen. De honden liepen tegen de fiets waardoor de man ten val kwam. De tweede hondenbezitster ging met de man in gesprek, liep vervolgens weg. Toen het slachtoffer achter haar hond aan liep, kwam de man naast haar fietsen. Hij wilde de schade vergoed hebben. De vrouw wilde eerst haar hond pakken. Daar was de man niet blij mee, waarop hij haar tegen haar jukbeen sloeg. De vrouw raakte hierbij gewond.

De man op de fiets reed door. Zijn identiteit is niet bekend. Het gaat om een blanke man met een slank postuur en een lengte van ongeveer 1,80 meter. Hij is naar schatting 50 tot 60 jaar oud. De man droeg een zwarte pet, een zwarte korte gewatteerde jas en een spijkerbroek. Hij reed op een zwartgrijze sportieve fiets. De politie is te bereiken via 0900-8844.

Wil je niks missen van Haarlems Dagblad? Like ons dan op Facebook!

Het laatste nieuws