Jongeren mishandeld tijdens Sint Maarten in Zandvoort

Jongeren mishandeld tijdens Sint Maarten in Zandvoort

Een groep jongeren heeft zaterdagavond rond 21.10 uur, tijdens Sint Maarten, een andere groep jongeren mishandeld op het Raadhuisplein.

De groep jongeren hadden vier anderen ingesloten en gedwongen om hun snoep af te staan. De vier deden dit niet en wilden weg lopen. Hierop werden zij door de daders mishandeld.

De slachtoffers probeerden weg te komen maar dit lukte niet. Zij werden door de daders achtervolgd en nogmaals door hen mishandeld.

Hierbij is de volgende route afgelegd: Raadhuisplein voor bakker Bertram, Grote Krocht langs Albert Heijn en Bruna en de Hogeweg overstekend naar de Brederodestraat. Hier zijn de daders ervandoor gegaan.

De dadergroep bestond uit een groep van 12 tot 17 jongeren, waarvan vier jongens die met de fiets waren. De rest van de groep bestond voornamelijk uit meisjes. De daders hebben de mishandelingen die zij pleegden gefilmd met hun mobiele telefoon.

De grootte van de groep en de aard van de mishandelingen hebben voor angstgevoelens gezorgd bij de jonge slachtoffers. De slachtoffers zijn drie meisjes in de leeftijd van 14 en 15 jaar. Er zijn aangiften opgenomen en de politie is een uitgebreid onderzoek gestart.

Wil je niks missen van Haarlems Dagblad? Like ons dan op Facebook!

Het laatste nieuws