Telstar heeft sterkhouders op middenveld weer bij de selectie voor uitwedstrijd tegen Helmond Sport

Velsen-Zuid

Telstar kan in de uitwedstrijd tegen Helmond Sport weer een beroep doen op sterkhouders Tom Overtoom en Anwar Bensabouh. Wel wil trainer Mike Snoei niet meteen beide spelers voor de leeuwen gooien

Beide middenvelders kampten met pijntjes en misten de laatste twee wedstrijden tegen Roda JC (0-2 winst) en FC Eindhoven (0-1 nederlaag). ,,Ze hebben de hele week getraind maar ik vind het een te groot risico om ze alle twee te laten starten”, vertelt trainer Mike Snoei. ,,Wie er start, beslis ik vrijdagochtend. We moeten kijken hoe ze de trainingen hebben verteerd.”

Ook Rein Smit is terug bij de selectie na blessureleed. De spits zou eventueel kunnen invallen. Ook DJ Buffonge zit bij de selectie. De middenvelder met een verleden bij Manchester United, sloot in de winterstop aan bij Telstar maar had tijd nodig om fit te worden.

Helmond Sport begon met veel ambities aan de competitie maar kende een slechte start. Inmiddels kan het buigen over een goede thuisstatistiek. De laatste drie wedstrijden in eigen huis werden immers gewonnen zonder tegendoelpunten te incasseren. ,,Maar Roda JC had ook een goede serie neergezet thuis”, reageert Snoei. ,,En daar hebben we vorige week gewonnen.”

Meer nieuws uit Telstar