Na een vliegtuigje van zijn fans mag Jason ook langer in het Big Brotherhuis blijven

Tijdens de live uitzending van ’Big Brother’op RTL 5 werden beelden van het vliegtuigje voor Jason van die ochtend getoond.© Still uit ’Big Brother’

Annemiek Jansen
Beverwijk

Zaterdagochtend vloog er speciaal voor hem een vliegtuigje over het Big Brotherhuis en ’s avonds hoorde Jason Glas als eerste dat hij mocht blijven.

Om 11 uur ’s morgens riep de stem van het televisieprogramma ’Big Brother’ de dertien bewoners van het huis in Amsterdam op naar de tuin te komen.

Jason moest eerst nog op zoek naar een shirt, maar eenmaal buiten was het al snel duidelijk dat het vliegtuigje voor hem bedoeld was. Een hart onder de riem van zijn fans die dat met een donatie-actie voor elkaar hebben gekregen. Achter het vliegtuigje hing een doek met de tekst #TeamJason en een hartje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Lees ook: Fans van Beverwijkse Jason laten met een vliegtuigje boven Big Brotherhuis weten dat ze aan hem denken

,,Dit is te gek’’, riep een blije Jason. ,,Niet te geloven.’’ Kijkers konden dat via de live stream op Videoland volgen en lieten op Twitter waar de Beverwijker heel populair is, weten dat ze heel blij waren met zijn reactie. ’s Avonds in de live uitzending op televisie zei Jason dat hij geen idee had van wie vliegtuigje kwam, maar dat het hem, na een paar moeilijke dagen, absoluut goed deed. ,,Het vliegtuigje pakken ze me niet meer af.’’

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Zijn medebewoners hadden ’m vorige week tijdelijk het huis uit gestemd. De paar dagen ervoor had hij heimwee. Dat alles maakte het zwaar voor hem. Zaterdag werd bekend dat hij van de drie bewoners die op de nominatie stonden om het huis te verlaten, als eerste mocht blijven. Hij kreeg de meeste stemmen van de kijkers. Personal trainer Danny Volker uit Vinkeveen moest het Big Brotherhuis verlaten.

Jason Glas is met zijn 20 jaar de jongste bewoner van het Big Brotherhuis.© Foto PR

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.