Zandvoort kan eindelijk weer eens juichend van het veld, voetballers verslaan EVC met 2-3

Edam

Zandvoort kon zaterdagmiddag eindelijk weer eens juichend van het veld. EVC werd op een 2-3 nederlaag getrakteerd. Het is de eerste overwinning voor de ploeg van trainer Ted Saunier sinds sinds 26 november van het vorige jaar.

,,Het lijkt wel of het bij ons altijd moeilijk moet gaan”, analyseerde trainer Saunier na afloop. ,,Van EVC moesten wij gezien de kansen met ruime cijfers winnen.” Uiteindelijk moest Zandvoort genoegen nemen met een nipte overwinning.

Ondanks de matige resultaten van de laatste maanden, was aan het spel van de bezoekers niet te zien dat de spelers in een dip zaten. Laagvlieger Zandvoort had eigenlijk geen kind aan het hoger geklasseerde EVC.

Binnen twintig minuten leek het duel al beslist. De bezoekers kregen vier uitstekende kansen en het was Raymon Lagerburg die tweemaal doel trof. ,,Daarna geven wij het toch weer uit handen”, verzuchtte Saunier. ,,Tijn Post schuift een bal in de voeten van de tegenstander en Jeffrey Sam-Sin maakte ook weer een foutje.”

Gelukkig voor de badplaatsbewoners was het Bud Water die de 2-3 binnenschoot en zo de overwinning veiligstelde. ,,EVC ging toen met vier aanvallers spelen, maar veel kansen hebben wij niet meer weggegeven”, zei Saunier. ,,Wij kregen echter nog wel een paar goede kansen.”

EVC-Zandvoort 2-3. Doelpuntnen Zandvoort: Lagerburg (2), Water.

Koninklijke HFC-Zwaluwen’30 3-0. Doelpunten Koninklijke HFC: Burghout, Van Altena, Girault.

Kagia-Foreholte 1-0. Doelpunt Kagia: Van der Zwet.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen