Telstar haalt oud-speler van Manchester United en shopt bij Jong Sparta

Milo Lambers
Velsen-Zuid

Telstar heeft zich verzekerd van de diensten van Achraf Madi en DJ Buffonge. Buffonge heeft een verleden bij grote clubs in Engeland als Manchester United, Fulham en Arsenal. Madi komt over van Sparta Rotterdam.

Achraf Madi was de afgelopen anderhalf seizoen een vaste keuze bij Jong Sparta in de wedstrijden in de Tweede Divisie. De twintigjarige Madi is een centrale middenvelder. Hij kwam twee keer uit voor het eerste van Sparta. Vorig seizoen deed hij mee in het bekerduel tegen Vitesse en in de competitie tegen FC Utrecht.

Darren Raekwon McIntosh-Buffonge, zoals de volledige naam van DJ luidt, speelde eerder in Nederland voor NAC Breda. Hij stond tussen 2020 en 2022 onder contract bij de Parel van het Zuiden. Sindsdien had hij geen club. De in Londen geboren speler met Antiguaanse nationaliteit (24) genoot zijn opleiding bij onder andere Arsenal, Fulham en tussen 2015 en 2019 bij Manchester United. Hij maakte zijn profdebuut vervolgens in Italië, in de Serie B voor Spezia Calcio 1906.

Telstar was op zoek versterking op het middenveld na het vertrek van Mikhel Ainsalu. De Est kon bij Telstar geen vaste basisplek bemachtigen.

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen