Marco Deen opnieuw lijsttrekker PVV Noord-Holland

De huidige PVV-fractie met van links naar rechts Marco Deen, Ilse Bezaan en de niet meer in de Staten terugkerende Joost van Hooff.© Provincie NH

Van onze verslaggever
Haarlem

Marco Deen is opnieuw lijsttrekker van de PVV in Noord-Holland. Nederland gaat op 15 maart naar de stembus voor de Provinciale Statenverkiezingen. In de Staten is Deen al fractievoorzitter van de PVV. De fractie telt momenteel drie leden, ook Ilse Bezaan en Joost van Hooff zijn lid van de fractie.

Getuige de nieuwe lijst keert Van Hooff niet terug. Het huidige duo-Statenlid Ronald van Tiggelen staat op de derde plaats van de lijst.

Deen is ondernemer in Zandvoort en ook gemeenteraadslid in die gemeente. Eveneens van de PVV. Deen: „Met onze lijst met negen personen presenteren we een evenwichtig team waar ik vertrouwen in heb. We popelen om de verkiezingsstrijd aan te gaan voor een beter Noord-Holland en Nederland. Want verandering is hard nodig, kijkende naar het afbraakbeleid van het linkse college van GS en natuurlijk het kabinet-Rutte IV.”

PVV Noord-Holland presenteert later haar verkiezingsprogramma. Deen vertelt er vast over: „De provincie en het kabinet hebben onze samenleving ontwricht met onder andere zinloos klimaat- en stikstofbeleid. Voor niet bestaande problemen wordt de welvaart van onze burgers gesloopt. En dan natuurlijk de enorme problemen voor onze samenleving door de constante toestroom van asielzoekers. De woningcrisis voor onze burgers wordt er bijvoorbeeld nog groter door.”

Meer nieuws uit Uitgelicht

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.