Premium
Klap na klap vangt de horeca op. Maar tijd om te somberen is er niet

Het werven en behouden van goed personeel is de grootste uitdaging in de horeca momenteel.© JJFoto/Vincent de Jong
Yvo Grote
Klap na klap vangt de horeca op. Eerst de lockdowns, nu de economische crisis. En de sector was na corona nog niet boven Jan. Overleeft de horeca de volgende klap?

Dagelijkse nieuwsbrief
Wil je dagelijks alle hoogtepunten uit het nieuws in je inbox?
Dit veld is verplicht
Lees hier ons privacybeleid.
Meer nieuws uit IJmond
Beverwijk wil werk maken van inclusie in de gemeente; ’Belangrijk dat we als samenleving stilstaan bij het slavernijverleden’, zegt burgemeester Martijn Smit
Het Beverwijkse slavernijverleden: Schepen en burgemeester Claes van IJperen stond aan de wieg van de West-Afrikaanse slavendeportaties
Vissenloop is wandelfeest. 101.000 euro opgehaald voor het KWF
Kunstroute, verrassend, veelzijdig en zondag nog te doen
Waar kunnen de 8.000 patiënten van Doeksen & Weijer terecht als de huisartsen volgend jaar op straat staan? Praktijken groeien uit hun voegen. ’Steeds meer taken worden bij huisartsen neergelegd’
Laffe diefstal in Speeltuin Santpoort. Wie heeft woensdag rond 17 uur iets opgemerkt?
Net binnen
Ombudsteam
Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.