Verstappen bedankt zijn vader in Zandvoort met speciale helm

Max en Jos Verstappen.© Foto EPA

ANP
Zandvoort

Max Verstappen draagt komend weekeinde een speciale helm tijdens de Dutch Grand Prix in Zandvoort. De wereldkampioen wil een eerbetoon aan zijn vader Jos brengen.

„Met de Dutch Grand Prix in aantocht dacht ik dat dit een mooi moment zou zijn om mijn waardering te laten zien voor alle inspanningen die mijn vader van kinds af aan voor mij heeft gedaan”, laat Verstappen op Verstappen.com weten.

„Hij heeft me gebracht waar ik nu ben, als wereldkampioen. Dus we hebben een nieuwe versie van het oude helmontwerp van Jos gemaakt. Je ziet het doorkomen in mijn helm en beide hebben het originele logo van mijn vader op de achterkant. Het is erg persoonlijk voor mij, want het is heel bijzonder om met dit ontwerp te mogen rijden.”

Verstappen hoopt komend weekend net als vorig jaar te zegevieren in eigen land.

„Het leek ons een geweldig idee om dit juist voor Zandvoort weer tot leven te brengen”, vervolgt Verstappen. „En ik hoop dat alle fans, ook van mijn vader destijds, het zullen waarderen. Hopelijk vindt iedereen het net zo mooi.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen