Traumateam rukt uit voor val van jonge vrouw op Grote Markt Haarlem

© Foto’s: Michel van Bergen

1 / 3
Internetredactie
Haarlem

Een traumateam is in de nacht van vrijdag op zaterdag met een helikopter naar Haarlem gevlogen. Een vrouw bleek gevallen tijdens Haarlem Jazz & More op de Grote Markt. Een andere vrouw werd even verderop rond hetzelfde tijdstip aangehouden.

De hulpdiensten werd even na middernacht opgeroepen. De jonge bezoeker van Haarlem Jazz & More had hulp nodig na een ongelukkige val. Twee ambulances en het traumateam werden opgeroepen. Ook de politie ging ter plaatse. De traumahelikopter landde in het Frederikspark om de trauma-arts af te zetten, de vrouw werd ondertussen door ambulancepersoneel opgevangen. Ze is na de eerste zorg ter plaatse naar het ziekenhuis gebracht.

Rond hetzelfde tijdstip werd even verderop gingen agenten af op een man die tegen een hek stond te slaan. Op het moment dat zij de man probeerden aan te spreken werd dat belemmerd door een groep jonge vrouwen. Een van de jonge vrouw, een 17-jarige Haarlemse, gaf daarop een van de agenten een klap in het gezicht en begon de dienders uit te schelden. Ze werd daarna geboeid door agenten meegenomen.

© Foto: Michel van Bergen

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.