Mag Babs Knor houden, of wordt er worst van hem gemaakt? Jongeren gratis naar de film in Stadsschouwburg Velsen

Gaat Knor op puppycursus?© Foto pr

Mitzie Meijerhof
IJmuiden

Ook dit jaar is het voor Velsense jongeren weer mogelijk om gratis een film te pakken. Wederom dankzij de samenwerking tussen Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen en gemeente Velsen.

Het initiatief is een onderdeel van Zomerpret Velsen. Een speciaal evenement om jongeren deze zomer gratis sport en cultuur te bieden.

Wie tussen de vier en twaalf jaar oud is kan gratis en voor niks een film kijken in Filmtheater Velsen in IJmuiden.

Stadsschouwburg & Filmtheater Velsen presenteert de twee familiefilms ’Minions’ en ’Knor’. Die kun je samen met een ouder en vriendjes en vriendinnetjes zien. Daarnaast ook nog genieten van een gratis drankje.

(Tekst gaat door onder de foto)

Scene uit Minions.© Foto pr

Op donderdag 25 augustus om 10.30 uur draait de Nederlandse versie (6+) van Minions. Daar is in te zien hoe de grootste superschurk ter wereld zijn Minions ontmoet en met hen de verschrikkelijkste crew uit de filmgeschiedenis vormt. Samen nemen ze het op tegen een team van de meest onverschrokken criminelen.

Op zondag 28 augustus draait om 10.30 uur de film Knor. Voor haar negende verjaardag krijgt Babs van haar opa uit Amerika het varkentje Knor cadeau. Haar ouders zijn daar niet zo blij mee. Alleen op voorwaarde dat Knor een puppycursus volgt, mag Babs hem houden. Maar dan blijkt opa stiekem andere plannen te hebben met Knor. Hij doet mee met de worstenwedstrijd van de Vereniging voor Vleeswaren van Verse Varkens.

Kaarten reserveren kan via de website www.stadsschouwburgvelsen.nl.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.