Woodstock Festival uit 1969 weerklinkt in The Shack

Het legendarische popfestival Woodstock. Het festival dat in 1969 gehouden werd ging de geschiedenis in als het hoogtepunt van het hippietijdperk.

Het legendarische popfestival Woodstock. Het festival dat in 1969 gehouden werd ging de geschiedenis in als het hoogtepunt van het hippietijdperk.© Foto GPD/AP

Van onze verslaggever
Oude Meer

In zaal The Shack weerklinkt zondag 3 juli het legendarische Woodstock Festival uit 1969. De achtkoppige band ’Woodstock The Story’ speelt nummers van popgroepen die destijds optraden.

Vanwege de grote belangstelling is reserveren noodzakelijk. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar. Te horen is muziek van bands als The Who en Santana, en van artiesten als Jimi Hendrix, Melanie en Janis Joplin. Dit festival in de VS was het hoogtepunt van de Flower Power en hippiecultuur.

De band ’Woodstock The Story’ bestaat uit Matthijs van Noord, Martin van der Starre, Muriel te Loo, Thomas Meeuwis, David Aferiat, Kobus Groen, Tim Beudel en Door Raeymaekers. The Shack is zondag vanaf 15.00 uur geopend. De band begint om 16.00 uur. Entreeprijs is 20 euro. Zaterdag 9 juli het beste van Doe Maar. Zondag 10 juli tribute Pearl Jam. Adres Schipholdijk 253b, Oude Meer. Reserveren verplicht via info@the-shack.info.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.