Linda de Mol in september terug op tv

ANP Producties | Bron: ANP
Hilversum

Linda de Mol keert in september terug op televisie. De presentatrice is dan weer bij SBS6 te zien met een nieuw seizoen van Miljoenenjacht, bevestigt haar manager donderdag tegenover het ANP na berichtgeving van De Telegraaf. De exacte datum van Linda's comeback kon SBS6 donderdag nog niet noemen.

De Mol legde in januari al haar werkzaamheden voor onbepaalde tijd neer na onthullingen over het programma The Voice of Holland. Haar toenmalige partner en The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen werd daarbij beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. De bandleider erkende dat hij eerder "relaties van seksuele aard" had met vrouwen die betrokken waren bij The Voice. De Mol besloot haar relatie met de muzikant te beëindigen. Ook werd een nieuw seizoen van Miljoenenjacht, dat op 27 maart zou starten, uitgesteld.

In maart van dit jaar werd bekend dat De Mol wel weer aan het werk was gegaan. Ze begon toen met de opnames van een nieuwe televisieserie voor SBS6 waarin De Mol de hoofdrol speelt. Wanneer deze serie te zien is, kon SBS6 donderdag nog niet zeggen.

Meer nieuws uit Binnenland

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.