Wielrenner aangereden in Vogelenzang door automobilist, bestuurder test na ongeluk positief op drugstest

© Flashlight Fotografie

© Flashlight Fotografie

© Flashlight Fotografie

© Flashlight Fotografie

© Flashlight Fotografie

© Flashlight Fotografie

1 / 6
Internetredactie
VOGELENZANG

Een wielrenner is maandagavond rond door een automobilist aangereden op de Vogelenzangseweg in Vogelenzang nadat de bestuurder en de wielrenner door nog onbekende reden op dezelfde weghelft terecht kwamen.

In het voorbijgaan botste de automobilist met de zijkant van zijn voertuig tegen de wielrenner aan. Daarop kwam het slachtoffer ten val. Nadat er eerste hulp is verleend op de locatie van het ongeval, is de fietser met nog onbekend letsel meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.

(Tekst gaat door onder de foto)

© Flashlight Fotografie

Na het ongeluk voerde de politie een drugstest uit bij de bestuurder, die kort nadien positief bleek te zijn. De automobilist is vervolgens door agenten meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. Het is onbekend of de bestuurder nog vast zit en welke mogelijke straf hem boven het hoofd hangt. Het voertuig van de man liep als gevolg van het ongeval schade op. De weg was enige tijd gedeeltelijk afgesloten voor politieonderzoek. Daarom was het verkeer op de Vogelenzangseweg voor enige tijd vertraagd.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.