MirAnDa Trio en liedjes van Annie M.G. Schmidt in ’t Mosterdzaadje in Santpoort-Noord

Het MirAnDa Trio.

Het MirAnDa Trio.© Foto pr

Van onze verslaggever
Santpoort-Noord

Met het MirAnDa Trio ontwaakt de natuur op vrijdag. Zondag brengen Nien Besselink en Sjoerd Brouwer een veelkleurig programma uit het rijke oeuvre van Annie M.G. Schmidt.

Het sprankelende MirAnDa Trio is vrijdag om 20.00 uur te gast in ’t Mosterdzaadje. Bestaande uit Mirjam Rietberg (harp), Anna Azernikova (zang) en Dasha Beltiukova (fluit).

„In een betoverend samengaan van klanken brengen ze een lente-programma dat in het teken staat van de natuur. Het is een concert over vogels en bloemen. De muziek komt van Oekraïense, Tsjechische en Russische componisten. Hoopvolle klanken in de muziek van Dvorak, Glinka, Rachmaninov en Silvestrov. Broederlijk staan ze naast elkaar op het programma. Juist in deze moeilijke tijd is de kracht van levende muziek groot en belangrijk. Het is troostrijk, geeft ontroering en positieve emoties”, aldus Paula Blom van het muziekpodium.

(Tekst gaat door onder de foto)

Sjoerd Brouwer en Nien Besselink.

Sjoerd Brouwer en Nien Besselink.© Foto pr

Liedjes van Annie M.G. Schmidt zijn zondag om 15.00 uur te horen. Onder de titel ’Doe wat je het liefste doet’ stelden Nien Besselink en Sjoerd Brouwer een veelkleurig programma samen uit het rijke oeuvre van Annie M.G. Schmidt. Mooie, ontroerende, vrolijke en humorvolle liedjes. Van Stekelvarkentjes wiegelied tot De bij, van Ja Zuster Nee Zuster tot de tv-serie Beppie.

’t Mosterdzaadje. Kerkweg 29, Santpoort-Noord. Vanaf een half uur voor aanvang is de zaal open. Toegang vrij, bijdrage met richtlijn 10 euro wenselijk. Inclusief koffie of thee. Reserveren kan via: penningmeester@mosterdzaadje.nl.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.