Liedje van de Lezer: ’The Lady in Red’ van Chris de Burgh

In de rubriek Liedje van de Lezer geeft Vrij Weekendmagazine elke week het woord aan een lezer over een liedje waaraan hij of zij een bijzondere herinnering heeft. Alle liedjes worden opgenomen in de Vrij Lezersspeellijst op Spotify. Deze keer Audrey Wokke uit Bergen over ’The Lady in Red’ van Chris de Burgh.

„2002: het eerste teambuildinguitje vanuit ons Zorgcentrum naar het Oostenrijkse Kleinwalsertal met dertien collega’s, waar we sindsdien al tien keer naar terugkeerden. Elk jaar kwamen er meer personen bij. In die tussentijd gingen we ook naar andere gebieden, maar telkens bleef Kleinwalsertal trekken.”

„Nu, twintig jaar later, hebben wij met 37 personen ons jubileum gevierd in het Aparthotel aldaar. Daar beneden - in dancing Mausfalle - zongen wij elk jaar het nummer ’The Lady in Red’ van Chris de Burgh. Ik in het midden - als organisator - en iedereen om mij heen. Wat een feest!”

„Hoe bijzonder was het om dit afgelopen jaar weer te doen, nu ik al bijna twee jaar ziek ben en wij al twee skimaatjes verloren zijn door die rotziekte K. De saamhorigheid en het thuisgevoel overheersden. We hopen dit moment volgend jaar weer met elkaar te kunnen beleven!”

Luister hier naar onze playlist Liedje van de Lezer

Aan welk liedje heb jij een herinnering? Mail met een beschrijving van maximaal 150 woorden naar vrij@mediahuis.nl (o.v.v. Liedje van de Lezer)

Meer nieuws uit Lifestyle

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.