Premium

Bewoners hebben voldoende ideeën voor versteend plein in Santpoort-Zuid, maar de gemeente wil geen groen

Ton van de Wiel (links) en Martijn Snijder op het versteende plein bij de Dekamarkt in Santpoort-Zuid. In de achtergrond staat het rijtje palen dat projectontwikkelaar Dreefbeheer heeft neergezet. Een deel van het plein is nog in eigendom van Dreefbeheer, dat wordt voor de zomer overgedragen aan de gemeente Velsen. Voor de paaltjes is de toegangsweg naar het nieuwbouwwijkje (rechts). Daar komt binnenkort een parkeerverbod.

Ton van de Wiel (links) en Martijn Snijder op het versteende plein bij de Dekamarkt in Santpoort-Zuid. In de achtergrond staat het rijtje palen dat projectontwikkelaar Dreefbeheer heeft neergezet. Een deel van het plein is nog in eigendom van Dreefbeheer, dat wordt voor de zomer overgedragen aan de gemeente Velsen. Voor de paaltjes is de toegangsweg naar het nieuwbouwwijkje (rechts). Daar komt binnenkort een parkeerverbod.© foto united photos/paul vreeker

Ellen de Boer
Santpoort-Zuid

Het plein bij de Dekamarkt in Santpoort-Zuid is volgens de gemeente Velsen klaar. Meer groen, waar een groep Santpoorters om vraagt, staat vooralsnog niet op de gemeentelijke agenda. Wel komt er binnenkort een parkeerverbod op en rond Blekersveld, de toegangsweg naar het nieuwbouwwijkje achter de Dekamarkt.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.