Corina Dekker naar DSS vrouwen, heren van DSS kunnen weer op zoek naar nieuwe trainer

Van onze verslaggever
Haarlem

Corina Dekker is volgend seizoen de nieuwe trainster van topklasser DSS-vrouwen. Zij volgt Marelle Worm op die na drie seizoenen vertrekt naar Telstar.

In de afgelopen jaren was ze hoofdtrainer bij VV Alkmaar. Dekker krijgt van het bestuur DSS de opdracht mee om van de ploeg een stabiele topklasser te maken. ,,Na een kleine break als trainster te hebben gehad, heb ik super veel zin om weer aan de slag te gaan met een team. Deze club en deze groep meiden stralen veel plezier uit en hebben absoluut de wil om op voetbalgebied stappen te zetten en ik wil daar onderdeel van zijn.”

De komende weken zal ze veel wedstrijden van haar nieuwe club bezoeken. ,,Zonder daarbij de huidige trainer te veel voor de voeten te lopen. Dat wil ik absoluut niet. Ze zijn momenteel hartstikke hard bezig om dit seizoen in de topklasse te blijven.”

Waar DSS dacht onlangs ook voor de mannenselectie een trainer voor volgend seizoen te hebben gevonden, in de persoon van Tom Jacob, is er toch weer een vacature bij de vierdeklasser.

Het bestuur van de Haarlemse club laat weten dat beide partijen, ondanks eerst veel positieve geluiden, besloten hebben toch niet met elkaar in zee te gaan. En dus roept het bestuur van de club trainers in het bezit van een UEFA A- of B-diploma te solliciteren op de functie van hoofdtrainer.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen