Snuffelen aan sporten voor groep 3 en 4 in Heemskerk

© foto aangeleverd

Van onze verslaggever
Heemskerk

Kinderen uit de groepen 3 en 4 kunnen na schooltijd gratis beweegles krijgen in Heemskerk. Team Sportservice Kennemerland organiseert twee keer per week de sportmix, snuffelen aan verschillende sporten.

Dat is een beweegles waar kinderen wekelijks verschillende sporten en spellen kunnen beoefenen. Iedere maand komt er een sportaanbieder uit de omgeving een proefles geven. Tijdens deze lessen kunnen kinderen er achter komen welke sport zij leuk vinden.

Plezier en samenwerken staan tijdens de lessen centraal. Er is aandacht voor de motorische ontwikkeling en de sociale vaardigheid van een deelnemer.

Alle kinderen uit Heemskerk zijn welkom bij de gratis sportmix lessen, alleen hebben de kinderen die geen lid zijn van een sportvereniging, voorrang.

De lessen zijn op dinsdag en vrijdag en opgeven kan voor één van die dagen. De les op dinsdag is van 15.00 tot 16.00 uur in de gymzaal aan de Duitslandlaan. Op vrijdag is de les van 14.45 uur tot 15.45 uur in de gymzaal aan de Bachstraat. De sportmix gaat van start in de eerste week van maart, latere instroom is ook mogelijk.

Aanmelden via www.teamsportservice.nl/kennemerland, klik op activiteiten en vervolgens op sportmix groep 3-4.

Meer nieuws uit IJmond

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.