Jeredy Hilterman kiest voor nieuw avontuur bij NAC Breda

Jeredy Hilterman.© Archieffoto Orange Pictures

Breda

Haarlemmer Jeredy Hilterman maakt het voetbalseizoen af bij NAC Breda. Op de laatste dag van de transfermogelijkheden besloot hij de overstap te maken.

De 23-jarige spits kiest met zijn overstap eieren voor zijn geld. Waar Hilterman voor de winterstop in vrijwel elke wedstrijd van FC Emmen in de basis begon, speelde hij na de winterstop geen enkele minuut meer in het rood-wit.

Trainer Dick Lukkien gaf de laatste vier wedstrijden in de punt van de aanval de voorkeur aan Sparta-huurling Reda Kharchouch (ex-Telstar).

In twintig wedstrijden voor Emmen wist Hilterman acht maal te scoren maar volgens Lukkien lag zijn rendement toch te laag.

Omdat Emmen vorige week met Ole Romeny (NEC Nijmegen) en Mart Lieder (clubloos) nog twee aanvallers, die ook als spits uit de voeten kunnen, aan de selectie toevoegde begreep Hilterman wel dat zijn speelminuten niet veel meer zouden worden en dus besloot hij na slechts een half jaar van zijn overgang van FC Utrecht naar Emmen nu de keuze op NAC te laten vallen.

In Breda tekende de Haarlemmer een contract voor 2,5 seizoenen.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen