Incompleet Duinwijck buigt voor titelfavoriet Drop Shot

Monne Reitsma
Den Haag

Een 6-2 nederlaag tegen Drop Shot was niet de start die Duinwijck voor ogen had bij de hervatting van de kampioenspoule.

Een van de Haarlemse punten kwam op naam van Dounia Pelupessy die haar single won met 21-17, 12-21 en 10-21. Ook de mannendubbel, Finn Achthoven met Ties van der Lecq, pakte de winst met 12-21 en 19-21. De overige partijen gingen naar Drop Shot waarbij de vrouwendubbel van Pelupessy en Corine Beukers en het tweede enkelspel van Chloë Mayer in drie games verloren gingen.

,,Natuurlijk hadden we het graag beter willen doen, maar aan de andere kant is Drop Shot wel de favoriet voor de titel”, liet Jacco Arends weten.

De coach van Duinwijck kon om verschillende redenen niet beschikken over Selena Piek, Debora Jille en Brian Wassink. Dat deed zich voelen maar Arends merkte op dat zijn spelers er alles uit hadden gehaald wat moment mogelijk was. ,,We moeten gewoon erkennen dat zij zaterdag beter waren. Ik was wel blij met de winst van Dounia in de single want daardoor weten zij wel dat we in de singles met ze mee kunnen komen mochten we ze nog een keer tegenkomen dit seizoen.”

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen