Motorrijder ernstig gewond bij ongeval op A4 bij Burgerveen. Automobilist veroorzaakt later nog twee ongelukken op de snelweg [update]

© Michel van Bergen

© Michel van Bergen

© Michel van Bergen

1 / 3
Internetredactie
Burgerveen

Er is woensdagavond een ernstig ongeval gebeurd op de A4 bij Burgerveen waarbij een motorrijder is betrokken. De motor kwam in botsing met een auto, die enkele minuten later nog twee ongelukken veroorzaakte.

Het ongeval gebeurde rond 19.53 uur op de A4 richting Amsterdam. Bij het ongeval belandde de motor van het slachtoffer in het naastgelegen weiland.

Meerdere hulpdiensten, waaronder een traumateam, werden ingezet om hulp te bieden. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Gecrasht

Niet veel later gebeurde er bij Badhoevedorp een tweede ongeval waarbij alleen materiële schade was. Totdat rond 20.00 uur nog een laatste ongeval plaatsvond, zo’n 15 kilometer verderop bij afrit Sloten. Hier waren twee voertuigen betrokken waarbij er een auto overdwars kwam te staan met een afgebroken wiel.

Vermoedelijk is de bestuurder van dit voertuig betrokken bij alle drie de ongevallen en is hij uiteindelijk zelf gecrasht. De man is met onbekend letsel naar het VU ziekenhuis overgebracht.

Het is nog onduidelijk waardoor de bestuurder de ongevallen veroorzaakte en vervolgens doorreed. De automolist is een 69-jarige man uit Leiden.

Files

Er ontstond een lange file op de A4 bij Burgerveen, vier rijstroken richting Amsterdam waren afgesloten. Later in de avond is de snelweg bij afrit Sloten helemaal afgesloten geweest, ook hierdoor ontstond er een lange file.

© Michel van Bergen

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.