Telstar heeft Delvechio Blackson weer terug tegen Helmond Sport

Milo Lambers
Velsen-Zuid

Telstar hoopt vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen Helmond Sport met een overwinning een stap te zetten richting het linkerrijtje.

Telstar won maandagavond op bezoek bij Jong PSV met 2-3. Daarvoor moesten de spelers diep voor gaan. ,,De pijp was her en daar helemaal leeg”, blikt trainer Andries Jonker terug. ,,We hebben een druk programma, volgende week spelen we op dinsdag alweer tegen Kozakken Boys. De nadruk lag deze week dan ook op herstellen.”

De eerder dit seizoen gepasseerde doelman Trevor Doornbusch keerde tegen Jong PSV door blessures van Ronald Koeman Jr. en Abdel El Ouazzane terug in de basis. Hij zal ook tegen Helmond starten, want de twee andere keepers zijn nog niet fit.

Delvechio Blackson was de laatste twee wedstrijden geblesseerd. Hij keert terug in de selectie. Of spits Rein Smit fit genoeg is, zal in de aanloop naar het duel moeten blijken.

Bij winst op Helmond Sport kan Telstar goede zaken doen op de ranglijst. De ploeg staat momenteel twaalfde maar het gat met nummer zeven ADO Den Haag is slechts twee punten.

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen