Vrouwen DSS kunnen de as niet dichthouden en verliezen van Ter Leede

Bart Slegers
Haarlem

Trainer Marelle Worm zag de vrouwen van DSS in het tweede seizoen Topklasse zaterdag nipt met 1-2 verliezen en wist ook dat er niet heel veel meer in had gezeten.

,,Ter Leede speelde in de eerste helft gewoon slim tussen de linies en het lukte ons niet om de as dicht te houden”, had Worm gezien. Dat was ook de reden dat de thuisploeg met een 0-2 achterstand moest gaan rusten. Zelf creëerde de ploeg te weinig gevaar voor het vijandelijke doel.

Na de thee liet DSS een ander gezicht zien waarin Ter Leede wat meer naar achteren werd gedrukt. Er kwamen wat mogelijkheden waarvan Lisa Kremers er één benutte acht minuten voor tijd. Die treffer kwam te laat voor een punt, want echte kansen op de gelijkmaker bleven uit.

Ondanks de nederlaag is Worm hoopvol. ,,Dit is jammer want tegen een ploeg als Ter Leede kunnen we punten pakken. Ik denk wel dat we in de breedte van de selectie dit seizoen meer mogelijkheden hebben.” In de beker werd Ter Leede 2 met 1-0 geklopt maar winst tegen team 1 was niet mogelijk.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen