Kom in beweging voor Adamas Inloophuis; huis voor iedereen die met kanker te maken heeft, verkeert in zwaar weer

Wessel Mekking
Nieuw-Vennep

Adamas Inloophuis organiseert een beweeg-challenge. Doel is niet alleen om tot bewegen aan te zetten, maar ook om geld in het laatje te brengen voor het huis, waar iedereen die te maken heeft met kanker terechtkan.

Adamas, gevestigd in Nieuw-Vennep, zit in financieel zwaar weer doordat onder meer de Samenloop voor Hoop in Haarlemmermeer en Hillegom dit jaar niet doorgaan. Met de challenge hoopt het inloophuis vijftigduizend euro op te halen.

Doneer vijftien euro en doe mee aan een van de vele workshops, luidt de oproep. Daaronder zijn pilates, yoga in het park, salsa en zelfs een militaire bootcamp in Venneperhout.

Op zaterdag 18 september wordt een fietstocht van vijftig kilometer gehouden, die begint in Lisse en eindigt bij De Rustende Jager in Nieuw-Vennep. Op zondag 26 september is in het Vennepse sportcomplex De Estafette een spinning marathon.

Wie Adamas een warm hart toedraagt, kan ook zelf een sponsoractie starten. Elke dag vijf minuten hoelahoepen of de Toolenburgerplas overzwemmen, zijn voorbeelden van dit soort sportieve uitdagingen die geld kunnen opbrengen.

Meer info over de Adamas Beweeg Challenge en aanmelden kan via www.adamas-inloophuis.nl/ABC

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.