Gezocht: verslaggevers Alkmaar, Beverwijk, Leiden, Haarlem, Hilversum

Redactie

Het Noordhollands Dagblad, Leidsch Dagblad, Haarlems Dagblad, de Gooi- en Eemlander en de IJmuider Courant zijn op zoek naar journalistiek talent dat in eerste instantie freelance enkele maanden onze redacties kan komen versterken. Het betreft betaalde werkervaringsplekken.

Wie ben jij?

Je hebt een hart voor regioverslaggeving, goed gevoel voor nieuws en een fijne pen. Je bent niet bang om op mensen af te stappen en je schrijft net zo graag over ondernemen, gezondheidszorg en wonen als een mooi menselijk portret. Je kunt snel werken, maar je bent ook niet bang om af en toe de diepte in te duiken en je langer vast te bijten in een goed onderwerp. Je staat open voor journalistieke online vormen, hebt digitale vaardigheden en gevoel voor tekst, taal en beeld. Je komt te werken op een van onze redacties (onder andere in Alkmaar, Beverwijk, Leiden, Haarlem of Hilversum) en wordt daar goed begeleid door een collegiaal team.

Functie-eisen

Je hebt minimaal een journalistieke hbo-opleiding of enige aantoonbare ervaring in de geschreven journalistiek.

Heb je interesse? Stuur dan zo snel mogelijk maar uiterlijk 31 mei een motivatie, cv en drie artikelen waar je trots op bent naar c.de.vries@mediahuis.nl

Meer nieuws uit Uitgelicht

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.