Kosteloos nieuwe vloer van Woninginrichting-Aanhuis Schagen: ’Geweldig’

Ed Brouwer

Jaike van Zanten en Cor de Graaf uit Schagen zijn zeer goed te spreken over Woninginrichting-Aanhuis in Schagen.

Anderhalf jaar geleden hebben zij een pvc-vloer laten leggen. Die begon nu op een paar plekken te werken. Na het sturen van enkele foto’s en een bezoek van de leverancier was de zaak snel beklonken. ,,De gehele vloer werd kosteloos vervangen door een sterkere en duurdere uitvoering. Vakkundig en zonder al te veel overlast lag er na drie dagen een prachtige nieuwe vloer, in dezelfde uitvoering met exact dezelfde uitstraling. Geweldige service.”

Bonlite

Dikke pluim voor de firma Bonlite in IJmuiden. Een topbedrijf, vindt Marianne Grootveld, ook uit IJmuiden. De zender/afstandbediening van het zonnescherm van haar moeder deed het niet meer. Bij bezoek aan de winkel stelde de medewerker voor om te kijken of deze te repareren was. Ja. „Hij haalde het apparaatje uit elkaar, zette het weer in elkaar, deed er nieuwe batterijen in en: hij doet het weer! Super! Kosten: geen. Als dank heb ik wat lekkers bij de koffie gebracht.”

Koks Tweewielers

Maart vorig jaar kocht Marco Schaafsma uit Hoogwoud bij Koks Tweewielers in Nieuwe Niedorp een tweedehands Sparta e-bike met een nieuwe accu met negen maanden garantie. Na een half jaar tot volle tevredenheid fietsen begon de trapondersteuning te haperen. Na reparatie weer en nog een reparatie opnieuw. ,,Koks vertelde dat hij zo langzamerhand de gehele elektronica, bekabeling en display vernieuwd had en als het nog niet goed was dan kon ik een andere fiets uitzoeken, waarop ik vroeg wat dat allemaal ging kosten. Koks vertelde dat het allemaal onder de garantie viel. Dat vind ik nog eens service. Geweldig zo’n bedrijf.”

BallonPerPost.nl

Marjan Daamen-Huisman uit Krommenie stuurt een welverdiende schouderklop in voor BallonPerPost.nl in Aalsmeer. Er zou een felicitatieballon bezorgd worden in Amsterdam. Op de juiste dag kreeg ze bericht dat de ballon bezorgd was op nr. 2c. Dat nummer kwam niet in de buurt van het juiste nummer. ,,De ontvanger is gaan vragen (verrassing weg). Geen ballon. Contact leggen met Post.nl is lastig, kan ik u zeggen. Een mailtje naar BallonPerPost zorgde voor excuses en een dag later voor een nieuwe ballon.”

Uw compliment?

Heeft u ook iets leuks meegemaakt? Laat het ons weten en vergeet er niet uw woonplaats bij te vermelden.

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.