Voetbaltrainers tijdens lock-down vastgelegd voor volgend seizoen

Jethro Abram blijft langer verbonden aan SV Hoofddorp.© Archieffoto

Van onze verslaggever
Haarlem

De bal rolt dan weliswaar niet over de velden maar dat houdt niet in dat de bestuurders van voetbalclubs stil zitten. Verschillende trainers werden tijdens de huidige lock-down vastgelegd voor volgend seizoen.

Het bestuur van Hoofddorp heeft met trainer Jethro Abram overeenstemming bereikt over een verlenging van zijn huidige verbintenis voor het seizoen 2021-2022 als hoofdtrainer van de zondag eersteklasser. Volgens het bestuur passen trainer en spelersgroep qua profiel en ambities prima bij elkaar.

Danny Hijzelendoorn blijft ook na de zomerstop hoofdtrainer van Pancratius. Hij gaat dan op voor zijn vierde seizoen bij de zondagploeg van de club uit Badhoevedorp. Hijzelendoorn mikt met zijn ploeg op promotie naar de eerste klasse.

Bij tweedeklasser Kagia is volgend seizoen Hein Leliveld de eindverantwoordelijke. Dit seizoen is hij werkzaam als assistent bij Koninklijke HFC. Bij de Haarlemse club loopt hij stage in het kader van zijn UEFA A-cursus.

David Zonneveld heeft zijn contract bij VSV met één seizoen verlengd. Hij begint volgend seizoen aan zijn vierde jaar bij de club uit de Velserbroek. Henny Meijer tekende bij als assistent trainer.

Stormvogels heeft een verrassende naam aangesteld als hoofdtrainer. Spits Patrick Krop stopt met zelf spelen en wordt de eindverantwoordelijke bij de IJmuidense derdeklasser.

Bij Zandvoort blijft Ted Saunier aan als trainer. Aankomend seizoen wordt dan zijn vijfde seizoen bij de tweedeklasser.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen