Indrukwekkend Telstar is TOP Oss met 1-4 de baas; hattrick van Glynor Plet [video]

Oss

Telstar heeft zaterdagmiddag op indrukwekkende wijze afgerekend met Top Oss. Het werd 0-4 met Glynor Plet als hattrickheld.

Vanaf de eerste minuut was Telstar de baas in Oss. Het speelde dominant, won vrijwel elk duel en het positiespel was bij vlagen zeer goed. Met vlotte combinaties was Oss een figurant in zijn eigen voorstelling. Na twee minuten lag het bal al in het netje door een mooi schot van Pattynama uit een corner.

Bij het tweede doelpunt viel alles goed. Via de in de basis debuterende Tom Overtoom kwam de bal bij Gyliano van Velzen. Die gaf voor op Glynor Plet die straf afrondde. Telstar bleef de hele eerste heft de betere ploeg. Oss, dat vorige week tegen zijn eerste nederlaag in zeven wedstrijden aanliep tegen Go Ahead Eagles, werd op alle fronten weggeblazen.

Teltar zette het sterke spel in de tweede helft door. Via een mooie pass van Daniël Adshead maakte Plet met een lobje zijn tweede. De 33-jarige veteraan maakte even later zijn derde. Hij werd via de net een halve minuut in het veld staande Yaël Liesdek prachtig bediend en tekende voor een hattrick.

In de slotfase deed Oss nog wat terug. Mart Remans maakte de 1-4.

Lees hier meer: Medewerkers van TOP Oss weten niet wat ze zien van Telstar: ’Zelfs Cambuur was niet zo goed’

TOP Oss-Telstar 4-0

3. Pattynama 0-1, 27. Plet 0-2, 48. Plet 0-3, 64. Plet 0-4, 88. Remans 1-4

TOP Oss Geens; Sanches, Piqué (46. O. Rommens), Fleuren, Roosken; P. Rommens (29. Remans), Kaak, Koorman, Stuij van den Herik; Leidsman, Peters (65. Van der Heijden)

Telstar Schendelaar; Bronkhorst, Korpershoek (80. Vlijter), El Yaakoubi, Berenstein (63. Liesdek), Pattynama ; Overtoom (63. Cagro), Adshead, Najah (80. Van Wetten); Van Velzen, Plet

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen