Middenvelder Ozan Kökcü voor een halfjaar naar Telstar

Velsen-Zuid

De 22-jarige aanvallende middenvelder Ozan Kökcü komt het komende half jaar uit voor Telstar. Hij wordt gehuurd van Sabah FK uit Azerbeidzjan.

De Haarlemmer is de oudere broer van Orkun Kökcü die bij Feyenoord actief is. Hij liep al enige tijd stage bij Telstar. De club hoopt dat hij op tijd speelgerechtigd is zodat hij mee kan doen in de wedstrijd tegen TOP Oss aanstaande zaterdag.

Andries Jonker is tevreden met zijn nieuwste aanwinst: ,,Ondanks zijn nog jonge leeftijd heeft Ozan al wel de nodige ervaring en is hij als jeugdinternational van Azerbeidzjan actief geweest. Ozan kan op het middenveld en voorin goed uit de voeten, en ik ben ervan overtuigd dat ie onze groep weer een impuls geeft.”

Kökcü kwam in de jeugd uit voor Stormvogels, FC Groningen en Feyenoord waarna hij naar het Turkse Bursaspor vertrok. Voor laatstgenoemde club maakte hij in 2018 zijn debuut. Na verhuurperiodes aan onder andere RKC Waalwijk en Giresunspor streek hij in 2019 neer bij het Azerbeidzjaanse Sabah FK.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Meer nieuws uit Telstar

Meest gelezen