Boekhandel Stevens in Haarlem redt kerstcadeaus Paul Bakker met videorondgang

Ed Brouwer

Boekhandel Stevens in Hoofddorp krijgt voor hun coronacreativiteit lof van Paul Bakker uit Hoofddorp.

„Via Whatsapp video werd ik op mijn wenken bediend. Iemand van de winkel liep met de camera door de winkel om op mijn verzoek boeken en andere artikelen te laten zien waar ik vervolgens een keuze uit maakte voor mijn kerstcadeaulijstje. Alles is mooi ingepakt én met naamsticker de volgende dag (zonder extra kosten) aan huis bezorgd door een medewerkster van de winkel - ik had wel een beetje medelijden met haar, ze kwam op de fiets in de stromende regen. Mijn kerst was qua cadeaus gered. Goede service hoor, Chapeau!”

Borst Bedden

José Straathof uit Alkmaar wil heel erg graag een pluim geven aan Rick en Peter van Borst Bedden in Alkmaar. Zij hebben ’experimenteel’ haar Perzona-matras zo verbeterd dat haar rugpijn verdwenen is en on top of it all deze matras voor niks vervangen. ,,Een heel goede service en daarom wil ik hen hartelijk bedanken voor mijn goede nachtrust!”

Boa’s Haarlem

Bep Uitendaal uit Heemstede mailt een compliment voor de boa’s in Haarlem. Ze moest voor hoorcontrole naar een van de weinig geopende winkels in winkelcentrum Schalwijk in Haarlem. Als krasse dikke 80’er pakt ze gewoonlijk de fiets maar vanwege regen nu de auto. „Ik parkeerde op de parkeerplaats bij de Hema en was totaal niet op de hoogte hoe mijn parkeergeld te offeren. Daar kwam gelukkig een boa auto aan, aan wie ik informatie hierover vroeg. Meteen liep een jonge boa met mij mee die keurig uitleg gaf en zei... ’nu moet u met het pasje betalen’. U snapt het al, ik had een handje kleingeld maar geen pasje bij me. Zonder dralen hield de jonge boa zijn pasje ervoor. Ik wilde het verschuldigde bedrag terug betalen, maar daar wilde hij niets van weten. Zo schattig. Jongelui zijn heel lief. Laten wij ouderen hen respect tonen dan gaat de wereld er wat beter uitzien.”

Uw compliment?

Heeft u ook een mooie ervaring? Mail uw compliment dan naar: ombudsman@mediahuis.nl.

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.