Huizer Wim Kos koopt één flesje Terre d’Hermès voor de prijs van twee

Ed Brouwer

Uit de Kruidvat-folder voor black friday bestelt Wim Kos uit Huizen onder andere de duoset Terre d’Hermès. Twee flesjes eau de toilette van 50 ml voor 59,99 euro in plaats van 140 euro, dat scheelt.

Maar in het pakket dat hij krijgt zitten niet twee maar slechts één flesje Hermès. Kos mailt, Kos belt en Kos belt nog eens. Het levert geen tweede flesje op. ’Zo zit het systeem nu eenmaal in elkaar’, zou hem zijn gezegd. Hij boos, betalen voor twee flesjes en er maar eentje krijgen, mooie boel. Onrecht, meneer de ombudsman: ,,Kunt u er wat aan doen?”

Navragen bij Kruidvat, dat doen we. Die houdt het op een misverstand. Volgens Kruidvat had Kos niet de dubbele set uit de black fridayfolder maar op de website kennelijk onbedoeld de enkele verpakking besteld. Zodoende is het niet mogelijk het ontbrekende flesje te leveren. Om toch iets met zijn teleurstelling te doen, biedt Kruidvat hem heel sympathiek aan de helft van het aankoopbedrag terug te storten, zodat hij zich niet bekocht hoeft te voelen. Hij is er tevreden mee. Wij dan ook.

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.