Odin’59 gaat na dit seizoen niet verder met trainer Ted Verdonkschot: ’Het is net als verkering, soms blijkt later dat er toch iets aan mankeert’

Ted Verdonkschot tijdens de training vlak na zijn komst bij Odin’59.© Foto Ron Pichel

Henny Beijer
Heemskerk

Odin’59 en hoofdtrainer Ted Verdonkschot gaan aan het einde van het lopende seizoen uit elkaar.

De Technische Commissie van de derdedivisionist uit Heemskerk heeft besloten het eenjarige contract met de Haarlemse oefenmeester niet te verlengen. „We voeren elk jaar in november gesprekken met alle betrokkenen”, aldus een verklaring. „Afgelopen donderdag heeft de TC met Ted gesproken over de voor iedereen vervelende competitiestart en de gevoerde gesprekken en aangegeven, dat het hen beter leek om aan het eind van het seizoen afscheid te nemen van elkaar.”

Een woordvoerder van Odin spreekt in een toelichting van ’een verschil van visie op hoe de huidige selectie het spelletje moet spelen’. „Dat ligt dus volledig op technisch vlak en zeker niet op het persoonlijke aspect”, onderstreept hij.

Verdonkschot bevestigt dat onvoldoende sprake is van de goede match: „Voor zowel de club als voor mezelf geldt, dat het niet helemaal is, wat we voor ogen hebben. Dat is iets wat gaandeweg kan blijken. Het is net als met verkering; een vriendinnetje of vriendje lijkt het helemaal en als je dan wat langer met elkaar optrekt, blijkt soms toch dat er iets aan mankeert.”

Meer nieuws uit Sport Regionaal