Groot Haarlems Kinder Kerst Koor zoekt jong zangtalent voor uitvoering

© Foto Groot Haarlems Kinder Kerst Koor
Haarlem

Het Groot Haarlems Kinder Kerst Koor zoekt jong talent voor een uitvoering van de musical ’Glitter’ op donderdag 24 december.

Kinderen uit de groepen 3 tot en met 8 kunnen zich opgeven voor het optreden, dat wordt gehouden de Immanuelkerk aan de Van Egmondstraat. Zowel kerkelijke als niet-kerkelijke kinderen zijn welkom bij het koor.

Tijdens tien repetities bereiden de zangtalenten zich voor op de kerstviering. Vanaf maandag 26 oktober worden die wekelijks gehouden van 18.45 tot 19.30 uur. Bij de oefensessies staan swingende liedjes centraal die gaan over het kertsverhaal of de kerstgedachte. Dirigente Annelies Kole geeft leiding aan de groep en een band zorgt voor de muzikale begeleiding.

Ondanks de coronamaatregelen kan het optreden, dat al jarenlang vaste prik is in Haarlem, toch doorgaan. De uitvoering is niet alleen in de kerk te zien, maar wordt ook via een live stream uitgezonden voor kijkers thuis.

De kosten voor de tien repetities bedragen 25 euro per kind. Kinderen met een HaarlemPas kunnen meedoen tegen een gereduceerd tarief van 10 euro. Aanmelden is noodzakelijk en kan via livingcoloursmuziek.nl of kinderkerstkoor@telfort.nl

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.