Deze merken hebben een winkel in het outletcentrum in Halfweg: nieuwe koopjescentrum gaat 26 november open [video]

Het nieuwe outletcentrum langs de Ringvaart.
© Archieffoto United Photos
Halfweg

Outletcentrum Amsterdam The Style Outlets in Halfweg opent eind november de deuren.

Onder meer adidas, Björn Borg, Guess, New Balance, Nike, O’Neill, Puma, Salomon en The Kooples hebben straks een winkel in de nieuwbouw langs de Ringvaart. De komende maanden worden nog meer merken bekendgemaakt.

Het koopjescentrum heeft ongeveer negentienduizend vierkante meter aan winkelruimte. Daarnaast kunnen bezoekers ook terecht in cafés, restaurants en een vestiging van Starbucks.

Door de smalle straatjes met knikken erin doet het denken aan een gezellig stadscentrum, zo is de gedachte.

Op het terrein van het outletcentrum is plek voor tweehonderd fietsen en 2.200 auto’s. Dat zijn 250 meer parkeerplaatsen dan eerder was gepland. Momenteel wordt de verkeerssituatie rond het koopjescentrum aangepast.

De bouw van Amsterdam The Style Outlets begon ruim twee jaar geleden nadat bezwaarmakers hadden gezorgd voor een flinke vertraging van de bouwstart.

De Spaanse multinational Neinver ontwikkelt Amsterdam The Style Outlets. Dit wordt na Batavia Stad in Lelystad, Roermond en Roosendaal het vierde grote outletcentrum van Nederland.

(Tekst gaat door onder de foto)

Door de smalle straatjes met knikken erin doet het denken aan een gezellig stadscentrum, zo is de gedachte.
© Foto PR

Marcel Herben, centermanager van The Style Outlets, meldt ’ontzettend blij’ te zijn dat het koopjescentrum op 26 november de deuren opent. ,,Het is natuurlijk een bijzonder jaar geweest vanwege covid-19 en ons team heeft hard gewerkt om de bouw alsnog volgens planning te realiseren.’’

Herben hoopt dat bezoekers zich in het nieuwe outletcentrum laten ’inspireren’. ,,Mode is een vorm van zelfexpressie. Het is daarom ons doel dat bezoekers niet alleen hun nieuwste modeaanwinsten bij ons vinden, maar dat zij zich hier ook kunnen laten inspireren en van iedere minuut kunnen genieten’’, aldus Herben.

Lees ook: Verwachtingen over aantal bezoekers outletcentrum Halfweg naar beneden bijgesteld

Lees ook: Zo ziet het gigantische outletcentrum in Halfweg eruit

Lees ook: Ontstaat er een parkeerchaos op piekdagen van outletcentrum Sugar City?

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.