Informatieavonden rond verslaving door Brijder Verslavingszorg

Archieffoto.
© Foto ANP
Haarlem

De preventieafdeling van Brijder Verslavingszorg organiseert op de donderdagen 27 augustus en 3 september in Haarlem informatieavonden over verslaving. De avonden zijn bedoeld voor naasten van mensen met een verslavingsprobleem.

Tijdens de bijeenkomst wordt besproken wat een verslaving nu precies inhoudt, wat voor gevolgen het heeft voor het lichaam en wat de impact is op de directe leefomgeving. Ook wordt er op de avond ingegaan op wat voor hulp er is wanneer een naaste verslaafd is en welke hulpverlening geboden kan worden aan degene met een verslaving.

De bijeenkomsten vinden plaats op de locatie van Brijder aan de Schipholpoort 20 in Haarlem. Maximaal acht mensen kunnen zich aanmelden voor de informatieavond, daarvoor dient wel gereserveerd te worden. Dat kan per mail via preventie@brijder.nl of per telefoon via 088 358 38 00.

De organisatie meldt overigens dat deze avonden niet zijn bedoeld voor ouders met kinderen onder de 25 jaar oud. Daar is ander aanbod voor, ouders kunnen daarvoor bellen met de organisatie.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.