Nelleke Noordervliet aanwezig bij leesclub Boekhandel Blokker

Nelleke Noordervliet.
© Publiciteitsfoto
Heemstede

Arno Koek van Boekhandel Blokker heeft weer een grote naam uit de literaire wereld weten te strikken. Nelleke Noordervliet komt langs om te praten over haar nog te verschijnen roman De val van Thomas G.

Het boek verschijnt officieel op 4 september bij uitgeverij Atlas Contact, maar op 25 augustus is er vanaf 20.00 uur een exclusieve leesclub bij Boekhandel Blokker in Heemstede waarbij Nelleke Noordervliet zelf aanwezig zal zijn.

De ’affaire-Thomas G.’ schokt het land. Media en sociale media verketteren uitgever Thomas Geel, die een extreem controversieel boek uitbracht met de titel Hedendaags fanatisme, geschreven door een uitgerangeerde historicus. Enkele maanden later komt Thomas om. In de donkere, stormachtige winter na zijn dood vertrekt zijn vrouw Isa naar Ierland om daar de gebeurtenissen te overdenken. Tegelijkertijd besluit een jonge freelancejournalist de affaire uit te gaan spitten. Hij zoekt contact met Geels opvolgster, die de zaak aanhangig heeft gemaakt, met zijn carrière-bewuste dochter en ongrijpbare zoon. De affaire is voor hen nog lang niet voorbij. Ze botsen, naderen elkaar, liegen, bedriegen, zwijgen, spreken. Totdat de stem van Thomas opklinkt uit zijn nagelaten manuscript.

Arno Koek zelf zal de leesclub leiden. Er kunnen maximaal 15 personen deelnemen. Zij ontvangen het boek rond 11 augustus om zich op de leesclub voor te kunnen bereiden. De aankoop van het boek is tevens het deelnamebewijs voor die avond.

Aanmelden voor de leesclub kan via info@boekhandelblokker.nl of 023 5282472

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.