Razendsnelle actie van WST Keukens uit Krommenie

Ombudsredactie

Lof van Arie Tjipjes uit Assendelft voor WST Keukens in Krommenie. Van de twee jaar terug gekochte keuken trokken enkele deurtjes krom. WST Keukens reageerde razendsnel en liet nieuwe deurtjes uitzoeken die netjes en kosteloos zijn gemonteerd.

Edwin Groen

Het wordt bijna eentonig, wéér twee complimenten voor rijwielzaak Edwin Groen in Heerhugowaard. De lof voor z’n service komt van Anton Derlagen uit Oudkarspel en Caren Does uit Heerhugowaard.

Van de Water Leiden

Na ruim 38 jaar paste de trouwring van Bep van Deventer-Wijntjes uit Leiden niet goed meer. Gelukkig zit juwelier Van de Water nog altijd in Leiden. Zij ermee terug. De ring kon worden opgerekt en na een uurtje wandelen weer opgehaald worden. ,,Mijn trouwring paste weer prima en leek door het polijsten wel nieuw. De kosten? Niets! Dat noem je service na zoveel jaar. Top.”

Oogoptiek Enkhuizen

Na twee jaar en vier maanden liet de coating van de bril van Evertjan Visser uit Bovenkarspel los. Eveline, zijn vrouw, adviseert hem terug te gaan naar Oogoptiek Enkhuizen. De bril moest opgestuurd worden, de garantietijd was na twee jaar verstreken. Na twee dagen werd hij gebeld met de mededeling dat hij nieuwe glazen krijgt. Eveline vroeg of ze misschien ook eens naar het montuur wilden kijken omdat zij vond dat er slijtplekken waren op plaatsen die je niet verwacht. Daar was de opticien het mee eens en zo kreeg haar man een compleet nieuwe bril. ,,Groot compliment.”

Meer nieuws uit Ombudsteam

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.