John Nieuwland nieuwe voorzitter KHN Haarlemmermeer

Overdracht van de voorzittershamer bij KHN Haarlemmermeer.
© Foto KHN
Badhoevedorp

De afdeling Haarlemmermeer van de KHN heeft een nieuwe voorzitter: John Nieuwland uit Badhoevedorp.

De ledenvergadering van de lokale afdeling van Koninklijke Horeca Nederland heeft hem aangewezen als opvolger van Anke Somsen. Zij heeft na zes jaar de maximale termijn van een voorzitter er op zitten. Somsen is voor haar inspanningen benoemd tot lid van verdienste van KHN Haarlemmermeer.

Somsen, van Hotel Herbergh Amsterdam Airport in Badhoevedorp, vertegenwoordigde alle horeca-ondernemers de afgelopen jaren ’op harmonieuze en zinvolle wijze waar genoeg inbreng van andere bestuursleden mogelijk was’, aldus KHN Haarlemmermeer. ’Het opzetten van een professioneel hoteloverleg met daarnaast een heuse hoteldag in de vorm van een mini-conferentie is een van haar verdiensten’.

Haar opvolger John Nieuwland komt ook uit Badhoevedorp. Hij is directeur van het Ramada Amsterdam Airport Schiphol Hotel en raakte betrokken bij de activiteiten van KHN Haarlemmermeer bij het in gang zetten van de Schiphol Hotel shuttle: niet allemaal een eigen transferbus van Schiphol naar hotel laten rijden, maar gezamenlijke ritten organiseren. Dat scheelt duizenden kilometers per jaar.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.