Zuid-Afrikaan James Drummond blijft ondanks corona hockeyen bij HBS

James Drummond hockeyt aankomend seizoen weer voor HBS.
© Archieffoto
Bloemendaal

Voor de hockeyers van HBS verandert er komend seizoen weinig. De promotieklasser ziet geen enkele speler vertrekken, nieuwe spelers zijn daarom ook niet nodig. Zelfs de Zuid-Afrikaan James Drummond blijft de Bloemendaalse club trouw ondanks de coronacrisis.

Dat Jamie Kroukamp, afgelopen jaar nog assistent, Thomas Immink zou opvolgen als hoofdcoach, was al eerder bekend.

Bij overgangsklasser Reigers zijn er drie nieuwe gezichten te bewonderen in de selectie. Max Slecht komt over van eersteklasser Overbos en Fabio Vieira is afkomstig van Pinoké JA1. Jasper Smittenaar sluit aan vanuit de eigen jeugdopleiding. Daar tegenover staat dat drie spelers zijn gestopt met hockeyen en tweede keeper Martijn Goedhart is vertrokken naar Alliance. ,,Twee van de drie nieuwe spelers hebben een verleden bij Reigers’’, vertelt coach Wiegert de Regt. ,,We zijn ook actief op zoek geweest naar jongens die passen bij ons eigen dna. Verder was er weinig reden toe om meer te wijzigen in onze selectie. Tot de coronacrisis uitbrak, stonden we namelijk eerste in de competitie. Komend seizoen gaan we het opnieuw proberen.’’

Naast de komst van een nieuwe doelman (Goedhart) krijgen twee jeugdspelers komend seizoen de kans bij eersteklasser Alliance. Tijmen van der Veen en Jort van Laar speelden afgelopen seizoen nog in de JA1 van de Heemstedenaren.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen