Tweedaags muziekfestival vanaf Slachthuisterrein in Haarlem via live-stream

Haarlem

Against the Stream is een tweedaags online-muziekfestival met zeven serieuze liveacts die uitblinken in country, ska, punk, hardcore, rock ’n roll, bluegrass en country. Het wordt door het Patronaat georganiseerd vanuit het Slachthuis. Haarlem On Air! verzorgt zowel vrijdag- als zaterdagavond de live-stream vanaf het Slachthuisterrein.

De vrijdagavond staat in het teken van punk en hardcore, waarbij bands als Forbidden Wizzards, Paranoid State en de jonge Haarlemse band Floyd Mongoloid optreden. Zaterdag draait het allemaal om om rock ’n roll, blues, bluegrass en americana. Te zien en te horen zijn de Leadbeaters en de Engelse Haarlemmer Dan German.

Bijzonder is dat twee buitenlandse muzikanten vanuit hun eigen woonkamer een optreden zullen verzorgen. Vic Ruggiero is normaal gesproken de frontman van skaband The Slackers, maar treedt nu solo op. Jack Grelle, die diverse malen in Haarlem optrad, speelt nu ook solo vanuit zijn huiskamer. Beide avonden draait DJ Crazy Crude Sjef. Ivo Trash is de gastheer van de avonden.

De optredens zijn te volgen via www.twitch.tv/slachthuis13. De optredens zijn gratis te volgen maar er kan gedoneerd worden voor de artiesten die tijdens de livestream te zien zijn. Doneren kan via

www.patronaat.nl/doneren.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.