Gratis e-book ’Waar laat ik mijn handen?’

Serge van Rooij heeft behoorlijk succes met zijn recent bij AW Bruna verschenen boek ’Waar laat ik mijn handen?’ waarin hij antwoord geeft op de 25 meest gestelde vragen over presenteren.

In korte tijd staat hij al in de Top Tien. Een mooie prestatie. Het blijft niet bij dat boek. Door de coronacrisis moet iedereen ineens aan de slag met Teams of Google Meet om presentaties te houden en vergaderingen bij te wonen. Dan blijkt dat er bij een onlinepresentatie meer komt kijken dan je PowerPoint simpelweg via een schermpje delen.

Om snel behendig te worden in het online presenteren, heeft Serge van Rooij vijf nieuwe hoofdstukken toegevoegd aan zijn bestseller. Die gaan onder andere over goed gebruik van ondersteunend beeld, oogcontact maken door in de camera te kijken, zorgen voor goed licht, energiek meedoen, je handen gebruiken, praten in beelden en zo meer. Het mooie is: die hoofdstukken zijn in de vorm van het e-book ’Waar laat ik mijn handen online?’ gratis bij AW Bruna te downloaden. Kijk daarvoor op bit.ly/pwserge.

Meer nieuws uit Achtergrond

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.