Jonge Hoofddorper valt in sloot tijdens mishandeling, twee daders opgepakt

Jonge Hoofddorper valt in sloot tijdens mishandeling, twee daders opgepakt
HOOFDDORP

Een 19-jarige man uit Hoofddorp is woensdagmiddag door twee mannen aangevallen en is daarbij in een sloot beland. De politie heeft de twee daders opgepakt.

Dit speelde zich af in de omgeving van de Graan voor Visch in Hoofddorp. De twee aangehouden personen zijn mannen uit Hoofddorp van 23 en 19 jaar oud.

Omstreeks 13.00 uur liep het slachtoffer met een vriend over de Graan voor Visch in de richting Nieuweweg. Voor een winkel stond een personenauto waarin onder andere een van de verdachten zat. Het slachtoffer en de deze persoon hadden recent een confrontatie met elkaar gehad en was voor de man in de auto aanleiding om uit te stappen en achter het slachtoffer aan te komen. Even later kreeg hij hierbij hulp van een tweede man. Er ontstond een ruzie waarbij het slachtoffer meerdere keren geslagen en gestompt werd. Ook zou er gedreigd zijn met een steekvoorwerp. Uiteindelijk viel het slachtoffer in een sloot.

De gewaarschuwde politie wist de twee belagers aan te houden. Het slachtoffer werd uit de sloot getrokken. Ambulancepersoneel heeft zich over hem ontfermd.

De politie zette een speurhond in op zoek naar een wapen, maar uiteindelijk werd die niet gevonden.. De politie stelt een nader onderzoek in.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.