Premium

RCH morst dure punten in titelstrijd met WSV ’30

RCH morst dure punten in titelstrijd met WSV ’30
Haarlem

Geel-Wit ’20 snoepte zondag dure punten af van nummer twee RCH: 2-2. Door de remise staan de Heemstedenaren nu vier punten achter op koploper WSV ’30.

Barry Beugeling maakte de 1-0 voor Geel-Wit en daarna liepen de Haarlemmers uit naar 2-0 via Rens Knol. Alleen tussen de goals door had Valentijn M’Zaad twee keer geel ontvangen. Geel-Wit moest een uur door met tien man en na de 2-0 zette RCH aan. Rachid Harrou maakte uit een srafschop de 2-1 en Said Saksoukh kopte de 2-2 binnen.

Rood

Onze Gezellen wist met een man meer een 2-0 marge niet vast te houden tegen BSM: 2-3. Quint Aardenburg scoorde de 1-0 voor OG waarna Kevin Creemers er 2-0 van maakte. Leandro Tol (BSM) moest met rood naar de kant al voor de 2-0. BSM rechtte de rug, gaf druk naar voren. Quinte Lammerse scoorde voor de thee tweemaal.

Mitchell Janssen schoot met een prachtige volley vanaf de zijkant raak en kroonde zichzelf tot matchwinner. ,,Er lag heel veel ruimte. Zij speelden achterin één op één en als ploeg hadden we daar meer uit moeten halen”, aldus OG-trainer Toon Beijer. ,,Het was te krampachtig.”

DSS blijft kwakkelen in de vierde klasse. Westzaan won in de laatste fase met 3-1. Na de 1-0 voor de thuisploeg maakte Stijn Heuvel gelijk. Het ging lang gelijk op, maar DSS kreeg wederom het deksel op de neus.

Fouten

Heemstede verloor met 3-1 bij lijstaanvoerder WSV ’30. Omer Ozturk maakte gelijk in de eerste helft, maar vlak voor de rust ging het mis. Daar herstelde Heemstede zich niet meer van na de rust. Persoonlijke fouten deden de ploeg de das om.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Ombudsman

Ombudsmannen Durk Geertsma & Ed Brouwer springen in de bres voor de consument.