Premium

Marinus Noordenbos van Hokkai Kitchen wil in iedere Nederlandse vriezer een ’Hokkailade’: ’De Japanse eetcultuur is prachtig, ik wil die heel graag met andere mensen delen’

Marinus Noordenbos van Hokkai Kitchen wil in iedere Nederlandse vriezer een ’Hokkailade’: ’De Japanse eetcultuur is prachtig, ik wil die heel graag met andere mensen delen’
Marinus Noordenbos van Hokkai Kitchen en Hokkai Suisan wil Europa veroveren met authentieke Japanse visgerechten.
© Foto United Photos/Paul Vreeker

In een en dezelfde maand werd Hokkai Kitchen opgenomen in gastronomiegids Gault Millau, werd het moederbedrijf van visvoorraden bestolen door inbrekers én vierde eigenaar Marinus Noordenbos een van de drukste open dagen tot nu toe. ,,Het zijn drukke tijden’’, beaamt de Driehuizenaar.

Bij het begin in 1993: ,,We hadden onze diepgevroren vis in een tempex bak verpakt. De folie eromheen had ik met pritstift vastgeplakt aan de onderkant. Zo leek het net alsof het door een verpakkingsmachine ...

VERDER LEZEN?

Altijd en overal toegang tot onze beste artikelen.

Meer nieuws uit IJmond

Keuze van de redactie