F1-camping Zandvoort overweegt inzet topless serveersters

© Illustratie RS/Mediahuis

Richard Stekelenburg
Zandvoort

Ze denkt er nog over, maar sluit het zeker niet uit: hoteleigenaar Suzanne Jansen overweegt topless serveersters in te zetten op de tijdelijke camping - Camping 33 - die ze in de duinen gaat exploiteren rond de F1 in Zandvoort.

Op de tijdelijke camping die ze jaren geleden bestierde tijdens A1GP had ze striptease danseressen ingehuurd, die ook een tijdje topless achter de bar in de kantine en in de bediening werkte.

Jansen: ,,De campingbezoekers waren allemaal mannen, dus dat was een groot succes. Nu dus weer? Ik ben er nog niet mee bezig, maar ik sluit het zeker niet uit.’’

Lees ook: ’Nee, Max Verstappen-trap tóch liever aan noordkant van Haarlem-station’

Direct toen bekend werd dat de Formule 1 daadwerkelijk naar Zandvoort kwam, deed Suzanne Jansen van het Amsterdam Beach Hotel een aanvraag. De vergunning kwam vorige week binnen: van dinsdag 28 april tot maandagmiddag 4 mei kunnen racefans terecht op Camping 33 in de Zandvoortse duinen.

Camping 33 - de naam is een verwijzing naar het racenummer waar Max Verstappen mee rijdt - biedt plaats aan 1.800 mensen. Een overnachting in een van de gereedstaande tenten kost 85 euro per persoon per nacht. Reserveren kan - op last van de gemeente - voor minimaal vier nachten.

De camping wordt neergezet in samenwerking met - en pal naast het terrein van - camping Sandevoerde aan de Kennemerweg. Daar worden straks zeshonderd tweepersoonstenten en honderdvijftig vierpersoonstenten neergezet. De tenten zijn voorzien van luchtbedden, slaapzakken en kussens.

Meer nieuws uit Haarlem

Ombudsteam

Ons Ombudsteam springt in de bres voor de consument.