Yannick van der Drift scoort weer voor Bloemendaal

Bloemendaal

Bloemendaal won zondagmiddag met 3-1 van Den Bosch, dat tweede stond op de ranglijst achter de Mussen. Yannick van der Drift scoorde twee keer, de eerste treffers van de spits in deze competitie. Bloemendaal blijft door de vijfde zege van het seizoen ongeslagen koploper in de hoofdklasse.

Den Bosch maakte direct na het eerste fluitsignaal duidelijk naar Bloemendaal gekomen te zijn om mee te doen. De verrassende nummer twee op de ranglijst schoot fris en temporijk uit de startblokken en kreeg na zestien seconden al de eerste strafcorner. Maurits Visser was bij de les en stopte de ingeslagen bal fraai. De thuisploeg was wakker en gaf na negen minuten het visitekaartje af.

Den Bosch viel aan, de bal werd door Bloemendaal veroverd en binnen zes tellen was het speeltuig aan de andere kant. Yannick van der Drift gaf het laatste tikje: 1-0. Vier minuten later stond Roel Bovendeert op de juiste plek en verdubbelde met zijn achtste seizoenstreffer de score. Hierna brak een periode aan waarin Bloemendaal liet zien ook uitstekend te kunnen verdedigen en via Van der Drift nog eens scoorde. Waarna de bezoekers alsnog de eer redden.

Meer nieuws uit Sport Regionaal