Verkeer in Haarlem moet omrijden door werk aan spoorbruggen over Friese Varkenmarkt en Voormalige Oudeweg

Verkeer in Haarlem moet omrijden door werk aan spoorbruggen over Friese Varkenmarkt en Voormalige Oudeweg
De spoorbrug over de Friese Varkenmarkt.
Haarlem

ProRail gaat twee spoorbruggen bij Haarlem opknappen. Het gaat om de brug over de Friese Varkenmarkt en de brug over de Voormalige Oudeweg

Verkeer moet omrijden. Er wordt een omleidingsroute ingesteld met gele borden. Buurtbewoners zijn met een brief op de hoogte gesteld om ze te waarschuwen tegen eventuele geluidsoverlast.

Tijdens de werkzaamheden zijn de Friese Varkenmarkt en de Voormalige Oudeweg (bij Nedtrain) afgesloten voor al het verkeer. De werkzaamheden zijn vaak ’s nachts of in het weekend, omdat er dan minder treinen rijden. Werknemers van ProRail proberen hun machines vanwege geluidsoverlast ook niet langer aan te zetten dan strikt noodzakelijk.

De werkzaamheden aan de spoorbrug over de Voormalige Oudeweg zijn op 25 en 26 mei, 1 en 2 juni, 15 en 16 juni en 22 tot en met 30 juni. Er wordt tussen 7 en 17 uur gewerkt.

De werkzaamheden bij de spoorbrug aan de Friese Varkenmarkt zijn maandag 27 mei tot en met 7 juni van 7 tot 17 uur. Op 6, 7, 13 en 14 juni wordt er aan deze brug in de nachtelijke uren gewerkt, tussen 1 en 4 uur.

Meer nieuws uit Haarlem

Keuze van de redactie