Nederlaag voor golfers van Houtrak

Nederlaag voor golfers van Houtrak
Halfweg

De mannen van Houtrak hebben met 11-7 verloren van Rosendaelsche. Daardoor staat de hoofdklasser uit Halfweg nu tweede achter de tegenstander van afgelopen zaterdag.

Na de foursomes koesterde Houtrak nog een 2-4 voorsprong. De duo’s Michael Kraaij/Ronny Giezen en Berend van Holthuijsen/Brian Adams wisten te winnen. Mike Korver/Frank van Hoof moesten de eer aan de tegenstander laten.

In de singles pakte alleen Van Holthuijsen de volle twee punten. Korver pakte een punt mee maar de 9-3 nederlaag in deze spelsoort betekende wel dat Houtrak zijn koppositie voorlopig kwijt is. Er resteren nog twee speelronden (27 april en 11 mei).

De vrouwen van Houtrak kwamen een 9-9 gelijkspel overeen met Amelisweerd. Na de foursomes koesterde de ploeg uit Halfweg een 4-2 voorsprong. Die kleine marge verdween na de singles waarin alleen Annemieke Campo en Lilly-more Mahadewsing wisten te winnen.

Anne-Sterre den Dunnen deelde de punten met haar tegenstandster. Na vijf ronden voert de ploeg nog steeds de ranglijst in de hoofdklasse aan.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Meest gelezen