Nederlaag voor golfers van Houtrak

Nederlaag voor golfers van Houtrak
Halfweg

De mannen van Houtrak hebben met 11-7 verloren van Rosendaelsche. Daardoor staat de hoofdklasser uit Halfweg nu tweede achter de tegenstander van afgelopen zaterdag.

Na de foursomes koesterde Houtrak nog een 2-4 voorsprong. De duo’s Michael Kraaij/Ronny Giezen en Berend van Holthuijsen/Brian Adams wisten te winnen. Mike Korver/Frank van Hoof moesten de eer aan de tegenstander laten.

In de singles pakte alleen Van Holthuijsen de volle twee punten. Korver pakte een punt mee maar de 9-3 nederlaag in deze spelsoort betekende wel dat Houtrak zijn koppositie voorlopig kwijt is. Er resteren nog twee speelronden (27 april en 11 mei).

De vrouwen van Houtrak kwamen een 9-9 gelijkspel overeen met Amelisweerd. Na de foursomes koesterde de ploeg uit Halfweg een 4-2 voorsprong. Die kleine marge verdween na de singles waarin alleen Annemieke Campo en Lilly-more Mahadewsing wisten te winnen.

Anne-Sterre den Dunnen deelde de punten met haar tegenstandster. Na vijf ronden voert de ploeg nog steeds de ranglijst in de hoofdklasse aan.

Meer nieuws uit Sport Regionaal

Keuze van de redactie